Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Léleknyomó

Léleknyomó

Kettős mérce S02E11

2024. április 18. - MrGhost88

Volt egy exe. Nevezzük Zsoltinak. Néha feljött a sztori, hogy Zsolt milyen borzalmas volt, nem lehetett vele strandra menni, nem vetkőzött le, mert utálta a testét. Egyébként erről az exéről tudom, hogy a legmocskosabb volt vele a szex és a legjobb, vele használt először játékszereket is. Jó ezeket tudni...egyáltalán nem érzem magam kevésnek.

Szóval Zs borzalmas volt, mert nem volt hajlandó a fenti dolgokra. Eközben E pontosan ugyanezt csinálja, a strandos dolgot leszámítva, mert ott szerencsére tojik rá, hogy ki mit gondol, mert a víz megszállottja és olyankor nem foglalkozik azzal, hogy saját mércéje szerint van rajta pár kilócska. Ami egyébként szerintem kifejezetten dögösen áll neki, de nyilván az a fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. Ezzel én is így vagyok. Én sem szeretek úgy mászkálni, hogy kicsit pocakosabb vagyok és nem látszanak a kockáim. De nem ripakodnék rá soha, ha megfogná a hasam, vagy ha látom rajta, hogy meg akar ölelni. A villanyt meg végképp nem kapcsolnám le szex közben.

Azt a részét megértem, hogy rossz, ha az ember nem szereti önmagát. De akkor Zs irányába is lehetne megértőbb, mert ez így képmutatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrghostproducer.blog.hu/api/trackback/id/tr8818384501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása