Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Léleknyomó

Léleknyomó

Abszolútokban beszélés, felesleges kötözködések

2024. április 18. - MrGhost88

Sosem értem és nem szeretem azt, amikor beleköt abba, hogy mit hogy mondok. Ez már nekem tök olyan vibe, mint amikor valakik 10-en sok éve vannak együtt egy rossz kapcsolatban és gyűlölöd azt, ahogy a másik levegőt vesz kb.
Például amikor egy nap kétszer elmondtam, hogy "ez valaminek a lakmuszpapírja", akkor leordítja a fejem, hogy "jól van, okosat mondtál, elmondtad már, miért kell valamit az unalomig ismételni?"
Én meg csak állok és pislogok...

Vagy amikor néha végigdumálunk egy részt egy sorozatból, de máskor ha meg merek szólalni, akkor nem viccesen, nem aranyosan, de rám üvölt, hogy "fogd máááár beeeee".
Vagy ma, amikor szólt, hogy menjünk ki a fürdőbe fogat mosni, meg ő hajat szárítana. Valószínű én értettem félre és ő először hajat akart szárítani és utána fogat mosni, de miután kinyomtam mindkét fogkefére a fogkrémet, elkezdett "ciccegni" meg összeráncolt szemöldökkel agresszív hangsúllyal leszidni, hogy "most tényleg ezt kell csinálni? mit vagy itt láb alatt?".

Értem, lehet én voltam értetlen, legyen. De miért kell azonnal robbanni? Lehet van valami a háttérben...amit ha megkérdezek, akkor tovább eszkalálódik a helyzet, hogy kombinálok, zsezsgek, túltolom, drámázok, hisztizek.

Sorozatozás közben simogattam és megkívántam. Gondoltam a rész utána picit rámászom, amire visszautasítás volt a válasz és az, hogy nem kell minden nap szexelni. Tényleg nem "kell". De mi heti 1-2x szoktunk átlagban és sajnos tudom, hogy az előző pasijaival napi 1-2x csinálták...de ha ezt szóba hozom és megkérdezem, hogy velem van-e a baj, akkor jön a szokásos: drámázom, hisztizek, lelki terror.

Egyébként jellemző rá az abszolútokban beszélés, a dolgok orr alá dörgölésével kombózva. Például nap mint nap megkapom, hogy panelban csak az idióták laknak. És hogy ő szív az én múltban meghozott szar döntéseim miatt...jól esik.
Hitében megingathatatlan, legyen szó bármiről, az csak úgy jó, az csak úgy van. Húst csak úgy lehet sütni ahogy ő süti. Mindenhogy máshogy "szar". Pont. Gyümölcsöt este nem lehet enni, mert megerjed a gyomrodban. Ha ezt nem tudod vagy nem hiszed, akkor ostoba vagy. Nem is vitatkozom ezeken. De máson se nagyon.

Holnap elmegy csapatépítőre és december óta először külön leszünk egy estét. Alapjáraton izgulnék, hogy fogok-e hiányozni neki. De 100%, hogy nem, a megérzéseim sosem csalnak. Örülni fog, hogy nyugta lesz tőlem.


A bejegyzés trackback címe:

https://mrghostproducer.blog.hu/api/trackback/id/tr6218384493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása